Les Moulins de la Resclauze, AOC Coteaux du Langue - 2002

Dyrket på vulkansk lava og skifer gør de 3 druesorter denne vin til en herlig smagsoplevelse: Grenache 65%, Syrah 20 % og Cinsault 15 %. En fyldig, aromatisk blanding der ender i en lang eftersmag. Man overraskes af de gamle Grenache vinstokke med lavt udbytte.

Velegnet til
Rødt kød, sammenkogte retter, dejlig til grillen, samt til de fleste oste


Dkr. pr. stk. 62,00 stk.Cuvée Antique, AOC Coteaux du Languedoc - 2001

9 forskellige druesorter udvalgt af de ældste vinstokke:
Grenache 65%, Syrah 25%, Mourvêdre plus Auban, Carignan, Cinsault, Tempranillo, Terrets gris, Terrets hvilket giver en mangfoldighed af smagsindtryk, der munder ud i en lang aromatisk eftersmag. Modne, runde tanniner. God alkohol, der også gør at den vil kunne ældes.

Foreløbig udgået

Velegnet til
Rødt kød, krydret lam, daubes, vildt samt herlig til de fleste oste


Dkr. pr. stk. 68,00 stk.La Montagne Noire, Faugères, AOC - 2004

Syrah 40%, Grenache 20%, Mourvêdre 12%, Carignan 18% og Cinsault. Dyrket på meget mørk skifer, der har givet navnet til vinen: "Det sorte bjerg".
Flot aromatisk duft, hvor der er krydderi, jord, sorte oliven og små sorte frugter, delikat kirsbær. I smagen koncentreret, først en generøs friskhed, bløde strukturerede taniner, hvor fad og druer forenes i en lang eftersmag. Dejlig oplevelse.

Velegnet til
Forret som vildt postej, eller til and med oliven, and med figen vendt i balsamico eddike, eller anden sur/sød ret, krydret lammekølle,
ostetærte...........


Dkr. pr. stk. 82,00 stk.Les Volcans, AOC Coteaux du Languedoc - 2002

Dyrket på vulkanisk jord, består denne vin af de fire mest benyttede druesorter i Languedoc: Syrah 51%, Carignan 27%, Mourvêdre 12% og Grenache 10%, den er lagret på træfade i 7 måneder.Dette giver en kraftfuld, aromatisk vin, hvor i munden druer og fadet går op i en højere enhed for at fortsætte i en lang aromatisk eftersmag. En vin der sagtens kan ligge 5 til 8 år.
Dekanter den og den vil folde sig fuldstændig ud. Lidt bundfald, da den kun er meget forsigtigt filtreret.

Velegnet til
Nyd den til rødt kød, krydret lam, daubes, vildsvin, samt til de fleste oste.


Dkr. pr. stk. 88,00 stk.Clos de la Magrignan, Coteaux du Languedoc AOC - 2003

Ren Syrah dyrket på skifer, det er det sidste område der bliver plukket, så druer når virkelig en top modenhed, meget begrænset udbytte. 18-24 måneders fadlagring. Mørk grenatrød farve. Mægtig, mangfoldig duft, fløjelsblød hvor fadet og druer går op i en højere enhed, hvilket konfirmeres i munden i en lang eftersmag. Dette er en ren vidunderlig oplevelse, hvor man sidder tilbage med følelsen af at noget dejligt har ramt en.
Flasken er ekstra tung, flot.
Denne vin har vundet adskillige medaljer, sidst Guld medalje i Paris 2005 Concours général agricole.

Velegnet til
Vildt, lammekølle, timian, laurbær, champignoner............et rigtig godt stykke kød, nyd oplevelsen, bon appétit...


Dkr. pr. stk. 188,00 stk.Törley Charmant Rouge -

Exotisk fløjelsblød rød mousserende vin. Den kommer fra det ungarske vinhus Törley, der har hundrede år gammel tradition for at producere mousserende vine til festlige lejligheder.
Lidt sødlig, har den stadig friskheden i sig. En festlig nydelse.
Det er meget sjældent, der er årgang på mousserende vine, og heller ikke på denne.
Druerne er Überwiegend, Kefrankos, Pinot Noir, Zweigelt

Velegnet til
Som start på en festlig aften, men sødheden i sig gør, at den også ville være dejlig til desserten, det ville virkelig være en festlig og lidt anderledes oplevelse.


Dkr. pr. stk. 55,00 stk.